Magunkról

Az Organisoft Hungary Kft. egy hazai tulajdonú informatikai tanácsadó, és megoldást szállító vállalkozás. Magyarországi tevékenysége ezen cégnév alatt 2009-ben indult. A társaság alapítója, és partnerei az elmúlt 12 év során az ország első számú rendszerintegrátori, valamint nagyvállalati ügyfél kiszolgálási szektorában tevékenykedtek. A szakmai kompetenciák, valamint a kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatok kihasználásával, a korábbi meglévő vállalati ügyfélkör közvetlenebb, és orientált kiszolgálása érdekében jött létre. Jól ismerve a helyi lehetőségeket, és a piaci szegmensben eluralkodó hiányosságokat új, üde színfoltként kívánt megjelenni a prosperáló és precízebb vállalati szférában.

Jelenlegi ügyfélköre kizárólag hazai, a gazdasági élet meghatározó, főleg középvállalati partneri köréből kerültek ki.
Magyarországon egyedülálló módon direkt – közvetlen, szorosan együttműködő kapcsolatot ápolva – átgondolt, és közösen kivitelezett “discount retail” értékesítési módszer szerint biztosít informatikai megoldásokat.
A maximálisan költséghatékony, felesleges kiadásoktól mentesített társaság működése jelentősen különbözik a piacon tevékenykedő egyéb informatikai megoldásszállítóktól.
Hatékony értékesítési módszereinek köszönhetően az egyik leggazdaságosabb,és leginkább versenyképes beszerzési lehetőséget biztosítja idehaza a szerződött üzletfelei részére. Évtizedes rendszerintegrátori valamint kiemelt ügyfélkezelési gyakorlatra alapozva alakította ki üzleti stratégiáját.

A hagyományos, nagyobb és költségesebb állandó szakembergárda, valamint nagy költségtermelő infrastruktúra fenntartása helyett inkább projekt alapú, feladatra koncentráló munkamódszerrel működik. A cég meglévő nemzetközi gyártói kapcsolatrendszere, nagyobb referencia bázisa, valamint a sok éve meglévő multinacionális és nagyvállalati ügyfélkörének köszönhetően képes a legnagyobb zöld mezős, valamint átfogó informatikai beruházások fővállalkozói megvalósítására.

Kisebb számú, de állandó ügyfélköre sok évre visszanyúló személyes, bizalmi együttműködésen alapul.

DELL asztali számítógépek üzleti célokra

DELL kiszolgáló megoldások

Tökéletes FUJITSU platformok az Ön vállalati folyamataihoz