Hardver infrastruktúra kialakítás

Napjaink üzleti sikereinek egyik elengedhetetlen feltétele az informatikai rendszerek megbízható és költséghatékony működése. Az IT infrastruktúrai fejlesztéseknél azonban nem elegendő csak a nagyobb indikátorszámokat keresni (Server (Blade), CPU (MHz), RAM (GB), háttértároló kapacitás, stb.), a valós igényekhez kell a megfelelő eszközöket kiválasztani. A széles körben reklámozott technológiák nem biztos, hogy könnyen, avagy ésszerűen beépíthetők egy adott cég rendszerébe, illetve az integrálás költségei meghaladhatják a megtérülést. Egy megfelelően megalkotott, megalapozott Informatikai Stratégia megalapozza a jövőt, világossá teszi a beszerzési tervet, illetve a működtetést.

Szakértőink az évtizedes szállítási és üzemeltetési-szervizelési tapasztalataikra támaszkodva, csak a világon közismerten legmegbízhatóbb, vezető informatikai cégek termékeit kínálják. Az informatikai rendszereket hozzáértéssel kell tervezni, kiválasztani, méretezni, integrálni – és körültekintően üzemeltetni (nemkülönben nyilvántartani).

Az Organisoft egyik célkitűzése, hogy a beszerzés tervezésétől a rendszer bevezetéséig átfogó, és egységes szolgáltatást nyújtson partnereinek: kik ez által erőforrásaikat ésszerűbben és gazdaságosabban tudják kihasználni. Igyekszünk rámutatni a hazánkban még kevéssé elfogadott TCO alapú költségelemzések fontosságára, és az IT rendszerek rendelkezésre állásának lehetőség szerinti maximalizálására, és nemkülönben mindennemű védelmére. Nemzetközi gyártói kapcsolatainkra alapozva a nagy értékű és mennyiségű eszközbeszerzések lebonyolítását Magyarországon egyedülálló precizitással, és megkülönböztető árképzéssel valósítjuk meg. Cégünk elsősorban így egy szűkebb magyarországi partnerbázis kiszolgálására szakosodott, mely partneri körben a gyors rendelkezésre állás, a rugalmasság, a költséghatékonyság alapvető elvárások.

DELL asztali számítógépek üzleti célokra

DELL kiszolgáló megoldások

Tökéletes FUJITSU platformok az Ön vállalati folyamataihoz