Szoftver-licenszelés

A számítógépek és velük együtt a szoftverek a vállalatok nélkülözhetetlen munkaeszközei. Beszerzésük, üzemeltetésük és fejlesztésük jelentős költségtényező, ezen túl nagymértékben befolyásolják az egyes dolgozók, munkafolyamatok, s általuk az egész vállalat hatékonyságát. Az információs technológia rohamos léptékű fejlődése, egyúttal a rendszerek komplexitásának rohamos növekedése azt eredményezte, hogy a hardver- és szoftvereszközöknek sok esetben nincs letisztázott nyilvántartásuk: ezáltal hiányos a vállalati szoftver és hardvergazdálkodás.

Társaságunk egyik legfontosabb és legkiterjedtebb tevékenysége az alap informatikai infrastruktúra szoftver termékek beszerzési támogatása, tanácsadás és a beszerzés lebonyolítása, valamint a telepített szoftvervagyon menedzsmentje (SAM).

A közép, és nagyvállalati igényekhez igazodva, elsősorban határozott idejű előfizetéses, illetve kisebb részben határozatlan időre szóló, örökös felhasználói jogosultságot biztosító szoftvertermékek beszerzését koordináljuk. Ügyfeleink részére – a szükséges terméklicencek leggazdaságosabb beszerzési lehetőségének biztosításán túl – igyekszünk komplex megoldásokat biztosítani. A szükséges szoftver licencek szállítása előtt minden esetben igyekszünk segítséget nyújtani a legoptimálisabb licenc konstrukció megtalálásában. A tudatos szoftvergazdálkodás jelentős megtakarítást eredményezhet, tiszta képet ad a szoftverek értékének megtérüléséről, azok felhasználásáról. Kiemelkedő szakmai színvonalú licenszelési szakértelmünk biztosíték a legkedvezőbb szoftverbeszerzésekre. Szorosan együttműködve (de függetlenségünket megőrizve) a világ jelenleg meghatározó szoftverfejlesztő cégeivel, törekedünk az innovatív megoldások magyarországi elterjesztésével.

DELL asztali számítógépek üzleti célokra

DELL kiszolgáló megoldások

Tökéletes FUJITSU platformok az Ön vállalati folyamataihoz